Brf Flygstationen

Botkyrka

I barnvänlig och populära Riksten kommer vi uppföra en bostadsrättsförening om ca 40 bostäder som parhus och radhus i två plan och varierande storlek. Moderna och yteffektiva planlösningar passar både den stora och lilla familjen. Till varje bostad hör en egen trädgård med uteplats, gräsyta och växtlighet.

Rikstens friluftsstad i Tullinge omfattar idag ca 800 bostäder och fortsätter att växa. Här finns både förskolor och grundskola för årskurs 1-9, äldreboende, dagligvaruhandel och annan service. I Riksten har du naturen alldeles runt knuten med Lida friluftsområde i sydväst och dess breda utbud av aktiviteter  – vandringsleder, fiske, golf, vattenskidor, fågelskådning, bad och grill vid någon av grillplatserna.

Det är enkelt att ta sig till och från Rikstens friluftsstad. Med bil tar du dig snabbt ut på de större Europavägarna. Till Tullinge pendeltåg tar det ca tio minuter med cykel, föredrar du buss så går den mellan Riksten och Tullinge pendeltågstation. Busslinje mellan Riksten och Flemingsberg planeras inom fem år, och med den planerade Förbifart Tullinge kommer kommunikationerna med bil att förbättras ytterligare. Mer information om Riksten hittar du på www.riksten.se.

Planerad säljstart under 2023.

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse redan idag så är du säker på att inte missa någon information!

 

Fakta

Upplåtelseform
Bostadsrätt
Bostäder
40

Planerat

Anmälan till säljstart

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan

Läs vår integritetspolicy

Här bygger vi Brf Flygstationen

Kontakta oss

Alla bilder