Glasbergahöjden

Södertälje

Områdesbild
Gatuvy
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum

Naturnära villor med stadsnära läge

Vill du bo i ett naturskönt, lugnt och barnvänligt bostadsområde med bekvämt avstånd till både Södertälje och Stockholm? Nu bygger vi ytterligare åtta villor med eget garage i traditionell stil i Glasbergs Sjöstad, denna gång uppe på höjden med utsikt över bland annat Glasberga gård och Glasbergasjön!

Fakta

Upplåtelseform
Äganderätt
Bostäder
8
Rum
6-7
Boyta
162 kvm
Pris från
5 695 000 kr
Prel. inflyttning
Enl. ök

Slutsålt

Anmälan till säljstart

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan

Läs vår integritetspolicy

Bostäder

8 bostäder

Nr. Boyta Bostadstyp Rum Pris Inflyttningsdatum Status
1 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld
2 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld
3 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld
4 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld
5 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld
6 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld
7 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld
8 162 kvm Friliggande 6-7 Enl. ök Såld

Situationsplan

Här bygger vi Glasbergahöjden

Bo barnvänligt nära bad, natur och stad

Med utsikt över Glasbergasjön och Glasberga gård ligger vårt nya bostadsområde Höjden. Här bygger vi 8 fristående villor med eget garage. Traditionell stil med vackra träfasader, spröjsade fönster och välkomnande entréer. Husen är placerade kring de två vändplanerna vilket skapar en intim bykänsla utan genomfart för bilar. Här kan barnen läras sig cykla och hoppa hopprep. Livet i sjöstaden är praktiskt med förskola i området och skola i Östertälje. Bara några minuter bort med bilen ligger Mora Handelsplats med stormarknad och ett brett utbud av affärer. Till Stockholm city tar du dig med bil på 30 minuter.


Villor med vackra ljusinsläpp

Direkt när du kliver innanför tröskeln möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp. Det är fönsterna i vardagsrummet som släpper in ljus och skapar en siktlinje från entrén ut till trädgårdens baksida. De stora umgängesytorna och de många sovrummen gör det lätt att umgås med familj, släkt och vänner. Genom en praktisk groventrén till tvättstugan kan du ta in en lerig barnvagn efter långpromenad runt Glasbergasjön eller smutsiga kläder från lek i trädgården. Tomten ger dig och din familj utrymme att utforma en oas för vardaglig lek och återhämtning. Vi lägger grunden till din trädgård och förbereder med såbäddar och stenmjöl vid gångar och uteplats. Sen är det upp till dig att utforma din trädgård helt efter familjens önskan.


Ditt hem, din inredning

Med robusta material och kvalitativa produkter inreder vi din bostad för att den ska hålla länge. Därtill har vi handplockat produkter och material som du kan välja bland för att göra din nya bostad personlig och utformad efter dina behov.

Dina möjliga val finns presenterade i inredningsbroschyren under Dokument & länkar. Läs gärna mer under menyvalet Köp bostad.

Alla bilder