Östra Mörtnäs

Värmdö

Områdesvy
Områdesvy
Östra Mörtnäs - Uteplats
Vardagsrum
Kök och matplats
Kök och matplats
Kök och matplats

Med närhet till stad och hav

Med ett fantastiskt läge på den vackra Mörtnäshöjden i Värmdö bygger vi fyra kedjehus om 150 kvm och fyra fristående hus om 136 kvm. Planerad inflyttning från sommaren 2019.

Husen har stora fönsterpartier med härliga ljusinsläpp, smarta och effektiva planlösningar samt naturen och skärgården runt hörnet. Varje bostad har egna uteplatser, förråd och carport. Här kan du njuta av hav och grönskande omgivningar på en lugn återvändsgata.

Samtidigt har du gångavstånd till bra kommunikationer, förskolor, skolor, restauranger och all tänkbar service i Mölnvik. Till Slussen tar det bara 30 minuter med direktbussar som går regelbundet!

 

Fakta

Upplåtelseform
Äganderätt
Bostäder
8
Rum
5
Boyta
136-150 kvm
Pris från
5 995 000 kr
Prel. inflyttning
Höst 2020

Slutsålt

Anmälan till säljstart

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan

Läs vår integritetspolicy

Bostäder

8 bostäder

Nr. Boyta Bostadstyp Rum Pris Inflyttningsdatum Status
26 136 kvm Friliggande 5 Såld
27 136 kvm Friliggande 5 Okt 2020 Såld
28 136 kvm Friliggande 5 2021 Såld
29 136 kvm Friliggande 5 2021 Såld
30 150 kvm Kedjehus 5 Okt 2020 Såld
31 150 kvm Kedjehus 5 2021 Såld
32 150 kvm Kedjehus 5 2021 Såld
33 150 kvm Kedjehus 5 2021 Såld

Situationsplan

Här bygger vi Östra Mörtnäs

Kontakta oss

Ett populärt boende nära hav och natur

Strax öster om Gustavsberg ligger Mörtnäs – ett område som karaktäriseras av kuperad terräng och tydlig närhet till havet. Inom kort avstånd finns Västerviken, Mörtnäsviken och Grisslingefjärden.

Mörtnäs är ett mycket populärt område med närhet till service, kommunikationer, hav och natur. Bebyggelsen består idag huvudsakligen av permanentbebodda villor och en del fritidshus. Den kuperade terrängen och varierande bebyggelsen ger en stadsbild som är livfull, spännande och oförutsägbar.

Här får du gångavstånd till bra kommunikationer, förskolor, skolor, restauranger och all tänkbar service i Mölnvik. Till Slussen tar det bara 30 minuter med direktbussar som går regelbundet!

Charmiga hus med rymd och ljus

Charmig och läcker arkitektur med hänförande ljus och rymd genom öppna sällskapsytor och stora fönsterpartier kännetecknar dessa hus. Vi har även skapat en genomtänkt och effektiv planlösning med fina sällskapsutrymmen på entréplanet och sovrummen samlade på övervåningen.

På golvet ligger ekparkett i alla rum utom våtrum och hall där det i stället är praktisk klinker. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och det övre planet har stödradiatorer förutom i badrum där det är elektrisk komfortvärme o golvet. Husen har två uteplatser, en stor mot öster på framsidan med trätrall och morgonsol samt en stenlagd uteplats mot väster på baksidan. Här kan du njuta av solen under hela dagen!

Alla bilder