Sjölyckan

Mariestad

Entréfasad
Vardagsrum
Kök och matplats
Gatumiljö

Sjönära, lugnt och barnvänligt område

I Mariestads nybyggnadsområde Sjölyckan mellan Högelids bostadsområde och Vänern uppför vi 2-plans parhus. Området är beläget på en bergsrygg vilket ger en vacker sjöutsikt över Vänern i väster. Du hittar närmsta badplats dryga 2,5 km från ditt boende och skogen ligger alldeles runt knuten.

Här kommer du att trivas!

 

Fakta

Upplåtelseform
Äganderätt
Bostäder
8
Rum
5
Boyta
132 kvm
Pris från
2 795 000 kr
Prel. inflyttning
Enl. överenskommelse

Slutsålt

Anmälan till säljstart

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan

Läs vår integritetspolicy

Bostäder

8 bostäder

Nr. Boyta Bostadstyp Rum Pris Inflyttningsdatum Status
13 132 kvm Parhus 5 Enl. ök Såld
14 132 kvm Parhus 5 Enl. ök Såld
15 132 kvm Parhus 5 Enl. ök Såld
16 132 kvm Parhus 5 Enl. ök Såld

Situationsplan

Här bygger vi Sjölyckan

Praktiskt boende nära stad, sjö och skog

På en bergsrygg vid Vänern ligger området Sjölyckan. Här blandas villor, radhus och parhus som tillsammans bildar en ny stadsdel med nyanserad och hemtrevlig känsla. Det höga läget skapar vackra utblickar över innanhavet i väster med möjlighet att se solen gå ner över sjön. Här bor du nära naturen som bjuder in till både bad och svampplockning. På vintertid får du istället du roa dig med skridskoåkning eller en längdskidtur i närliggande friluftsområde. Men staden är aldrig långt borta, bara några busshållplatser bort ligger stadens puls och Mariestads vackra småbåtshamn med restaurangliv. Sjölyckan är perfekt för dig som har barn, här finns barnomsorg och skola på gång- eller cykelavstånd. Det skapar en smidig vardag som ger tid över till det du och familjen tycker allra mest om.

Moderna hus med öppen planlösning

I vårt kvarter i Sjölyckan bygger vi 2-planshus. Husen är gestaltade med indragen takfot och stilren design som ger ett modernt uttryck. Tvåplanshusen är perfekta för familjen. Nedre plan präglas av öppna ytor med plats för kök, matplats och vardagsrum. På övre plan finner du sovrum och ett mindre allrum. I anslutning till huset finns en carport som ryms under samma tak. Det gör att du enkelt kan lasta in packning och matvaror från bilen till huset skyddad från regn.

Alla bilder