Väppeby park

Håbo

Gatuvy
Gatuvy
Trädgårdsvy
Gatuvy
Kök
Vardagsrum
Sovrum
Området

Modernt och barnvänligt nära stad och natur

Bålsta är en levande tätort belägen i Håbo kommun ca 4 mil nordväst om Stockholm. Redan på 1800-talet blev orten något av en centralort och med sin närhet till både E18 och pendeltåg lockar den idag pendlare till och från både Stockholms- och Uppsalaområdet. Håbo kommun har idag kring 20.000 invånare men kommunen är i ett expansivt skede och befolkningsmängden ökar stadigt.

På området Väppeby Park kommer vi att uppföra totalt 30 par- och kedjehus i flera säljetapper. Husen får ett traditionellt uttryck exteriört och rymmer alla de funktioner som den moderna familjen ställer på sitt boende idag, såsom öppen planlösning, generösa förvaringsytor, allrum för barnen och ett kök som klippt och skuret för umgänge.

Här kommer du att trivas!

Fakta

Upplåtelseform
Äganderätt
Bostäder
14
Rum
5
Boyta
122 kvm
Pris från
4 395 000 kr
Prel. inflyttning
Enl. överenskommelse

Försäljning pågår

Anmälan till säljstart

Läs vår integritetspolicy

Intresseanmälan

Läs vår integritetspolicy

Bostäder

14 bostäder

Nr. Boyta Bostadstyp Rum Pris Inflyttningsdatum Status
7 122 kvm Kedjehus 5 Visningshus
8 122 kvm Kedjehus 5 Såld
9 122 kvm Kedjehus 5 Såld
10 122 kvm Kedjehus 5 Såld
11 122 kvm Kedjehus 5 - Såld
12 122 kvm Kedjehus 5 Såld
13 122 kvm Kedjehus 5 Såld
14 122 kvm Kedjehus 5 Såld
15 122 kvm Kedjehus 5 Såld
16 122 kvm Kedjehus 5 Såld
17 122 kvm Kedjehus 5 Oktober 2021 Såld
18 122 kvm Kedjehus 5 Såld
19 122 kvm Kedjehus 5 Såld
20 122 kvm Kedjehus 5 Såld

Situationsplan

Här bygger vi Väppeby park

Praktiskt boende med pendlingsavstånd

Väppeby Park är perfekt för dig som längtar till ett aktivt liv med bra pendlingsmöjligheter. Här finns natursköna strövområden, ett rikt föreningsliv och elljusspår som vintertid är känt för sina fina konstsnöspår. För de lite mer modiga finns slalombacke och skatepark.

För dig som pendlar finns goda pendlingsmöjligheter via resecentrum i Bålsta centrum, härifrån tar snabbtåget dig till Stockholm på bara 30 minuter. För barnen erbjuds ett flertal förskolor och grundskolor och för ungdomar finns gymnasium. I hjärtat av Bålsta finns ett aktivt centrum med butiker, mataffär och samhällstjänster så som bibliotek och vårdcentral.

Trivsamma tegelhus med carport

Våra par- och radhus i Väppeby Park är moderna hus med traditionellt uttryck. Fasaden är klädd med ett schatterat tegel och fönstren har vackra spröjs. Den öppna planlösningen på entréplan med kök i anslutning till vardagsrum gör att de sociala rummen får ljusinsläpp från två väderstreck. På övre plan finns utrymme för tre sovrum och ett allrum, alternativt fyra sovrum. Det är upp till dig att bestämma.

Intill huset finns det plats för två bilar varav en i carport. Carporten med förråd är sammankopplad med huset och på så sätt kan du skyddad från regn lyfta in packning och handlingskassar från bilen genom grovingången via tvättstugan. Trädgården är planerad med färdig gräsmatta samt grusad yta för uteplats.

Ditt hem, din inredning

Med robusta material och kvalitativa produkter inreder vi din bostad för att den ska hålla länge. Därtill har vi handplockat produkter och material som du kan välja bland för att göra din nya bostad personlig och utformad efter dina behov.

Dina möjliga val finns presenterade i inredningsbroschyren under Dokument & länkar. Läs gärna mer under menyvalet Köp bostad.