INREDNINGSVAL

Vår höga standard

När du köper en bostad från Götenehus kan du vara säker på att standarden på alla ytor är genomgående hög redan från början. Vi väljer alltid kvalitetsprodukter från välkända varumärken för att du ska få genomgående hög kvalitet i ditt nya hem.

Så sätter du din prägel på ditt nya hem

Vi har planerat din nya bostad utifrån vår erfarenhet, för att det ska passa dig så bra som möjligt. Det innebär att vi har funderat noga över hur fönster ska placeras, vilka förvaringsmöjligheter som kan behövas och utemiljön kring din bostad. Lika noga har vi gjort ett urval av material och inredningsdetaljer som du kan välja bland för att få en harmonisk och väl fungerande bostad.

För varje bostadsområde finns en inredningsbroschyr som visar vad du har att välja på för din nya bostad. Dels vad som ingår som standard och kostnadsfria val du kan göra, men också de val du kan göra för en tillkommande kostnad.

Dyker det upp frågor under resans gång kontaktar du kundansvarig hos oss på Götenehus. De svarar gärna på frågor kring inredningsval, produktsortiment och mycket annat.

Genomgående hög kvalitet från kända leverantörer