ANPASSA DITT HUS

Ditt hus precis som du vill ha det

Har du hittat ett hus hos oss som du tycker om, men där du ändå skulle vilja ändra något? Du kanske vill ha badrummet någon annanstans, göra vardagsrummet större, eller ha ett extra sovrum? Prata med oss om dina önskemål, så diskuterar vi vad som är möjligt och hur vi kan utforma ditt nya hus så att det blir som du vill ha det.

Så blir ett hus ditt hem

Hos oss hittar du arkitektritade hus som tillhör de mest moderna på marknaden och klassiska hus som tar tillvara på våra traditioner. Oavsett vilken stil du tycker om så kan du självklart sätta en personlig prägel på ditt nya hem.

Taket ger karaktär åt ditt hus

Taket kan vara ett tydligt uttryck för din personliga stil, precis som allt annat i huset du bygger. Eftersom takets form kan ändra nästan hela husets karaktär är det viktigt att välja rätt, men också att ta hänsyn till omgivande bebyggelse. Därför erbjuder vi fyra olika taktyper att välja mellan när du bygger ditt Götenehus; sadeltak, pulpettak, valmtak och sargtak.

Målerås med sadeltak, pulpettak, valmtak och sargtak.

Fasaden ger ett första intryck

Även vilken typ av fasad du väljer – träpanel, puts, tegel eller en kombination av dessa – påverkar intrycket av ditt hus. Likaså vilken färgsättning du väljer i kombination med fasadmaterial och takform. Detta gör att hus med samma planlösning får helt olika uttryck beroende på vilka val just du gör till ditt nya hem.

Ladhus – minimalistisk arkitektur med rötterna i den svenska landsbygden

Landsbygdens traditionella formspråk ligger många varmt om hjärtat, och de faluröda ladornas praktiska form är nu en efterfrågad design även för bostadshus. I kombination med dagens höga krav på boende skapas en skandinavisk funktionalism med rötterna i en genuin landskapsbild som sträcker sig många hundra år tillbaka i tiden.

Kännetecknande för ladhusstilen är sparsmakade byggnader utan utsmyckningar och dekorer, med sadeltak och panel behandlad med slamfärg. Detta skapar ett harmoniskt och starkt formspråk i fin samklang med omgivande natur.

De flesta av våra husmodeller kan utformas i ladhusstil. Kontakta en säljare så hjälper vi dig!

Ändra planlösningen så som du vill ha den!

Vi har noga tänkt igenom konstruktionen, planlösning och fönstrens placering i alla våra hus, men du kan självklart vara med och påverka utformningen av ditt nya hem. Har du till exempel hittat ett hus du tycker om i vårt sortiment, men kanske vill ha badrummet på en annan plats, ett större vardagsrum eller ett extra sovrum? Kontakta oss med dina önskemål så går vi igenom för- och nackdelar och visar hur vi kan lösa det utifrån både praktiska och tekniska förutsättningar.

Vi kan även tipsa om smarta ändringar som optimerar huset för just din unika tomt. Vi är flexibla och gör allt vi kan för att du ska få dina önskemål tillgodosedda. Det mesta är möjligt!

Ditt hus. Din stil. Din planlösning. Precis som du vill ha det.

Beställ katalog

Ladda ner eller beställ hem katalog:

Bild på katalog Inbyggd omtanke

Inbyggd omtanke

Arkitektritade hem från Götenehus

Bild på katalog Pakethus

Pakethus

Kloka lösningar och smarta val

Bild på katalog Subline

Subline

Form och flexibilitet i varje rum

Bild på katalog Origo

Origo

Designade rum med karaktär

Bild på katalog Herrgård

Herrgård

Tidlösa hem med förnuft och känsla

Bild på katalog Fritidshus

Fritidshus

En plats för livets bästa dagar