TOTALENTREPRENAD

Vi sköter bygget, du flyttar in i ett färdigt hus

Det vanligaste sättet att köpa hus från oss är med totalentreprenad, vilket innebär att du köper ett inflyttningsklart eller nyckelfärdigt hus och får en trygg och smidig resa hela vägen till ditt nya hus.

Totalentreprenad

Med totalentreprenad skriver du ett enda kontrakt med oss och sedan tar vi ansvar för hela byggnationen. Du har full kontroll på ekonomi och hur bygget fortskrider, och slipper dolda kostnader och tråkiga överraskningar under resans gång. Våra erfarna säljare och projektledare blir dina personliga kontaktpersoner från start till inflyttning.

Vi samarbetar med utvalda hantverkare och leverantörer och håller i alla kontakter med dem. Vi hjälper dig även i kontakten med kommuner och andra aktörer till exempel vid bygglovsansökan. Allt för att göra ditt livs affär så trygg som möjligt.

Att välja totalentreprenad är väl investerade pengar med tanke påden tid du sparar och den trygghet du får när du vet att vi tar ansvar för en av dina allra största investeringar.

Fördelar

  • Fast pris: Inga överraskningar, du vet vad det kommer att kosta.
  • Tydlig tidplan: Du vet när huset är inflyttningsklart.
  • Nyckelfärdigt: Du flyttar in i ett helt färdigt hus.
  • Projektledare: Du har en projektledare som ansvarar för entreprenörer, tidplaner och hantverkare.
  • Tilläggsbeställningar: Du får pris på allt innan du bestämmer dig, exempelvis extra markarbeten på tomten eller invändiga tillval.
  • Arbetsmiljöansvar: Totalentreprenaden ger Götenehus arbetsmiljöansvaret vilket innebär att vi ser till att lagar och regler följs på byggplatsen.
  • Garantier och försäkringar: Omfattande garantier och försäkringar ger trygghet under hela processen.

Egen projektledare

När du köper ett Götenehus med totalentreprenad får du en egen projektledare som håller i bygget.

Projektledarens viktigaste arbetsuppgift är att skapa samordning mellan dig som kund, alla entreprenörer och Götenehus. Han eller hon bokar byggmöten, håller i alla kontakter och tar hand om de tekniska bitarna, stämmer av så att alla inblandade parter utför sina uppgifter och att tidplanen håller. En projektledare är även en bra diskussionspartner för dig i både små och stora beslut. Vår förhoppning är att du inte ska känna att du behöver ta så stort ansvar för processen utan att du kan lita på att vi tar hand om den åt dig.

Du kan känna dig trygg med att våra projektledare är kompetenta och rutinerade och kan sin bransch. Under ett husbygge följer vi ett arbetsflöde till punkt och pricka så att ingen detalj blir glömd. Du kan vara helt lugn, vi har vad som krävs!