VAD KOSTAR DET ATT BYGGA ETT GÖTENEHUS?

Dina behov och förutsättningar påverkar priset

En vanlig fråga vi får är vad våra hus kostar. En högst relevant fråga förstås, som vi gärna svarar på.
Men först behöver vi veta mer om din familjs behov och förutsättningar.

Ett rättvisande pris är ett måste

För att kunna ge dig ett rättvisande pris behöver vi veta lite mer om hur du tänker dig ditt drömhus. Var ska huset byggas? Hur ser familjen ut? Har du redan en tomt? Vilka markarbeten krävs på tomten och vilken entreprenadform passar bäst för dig?

Alla våra hus går dessutom att anpassa precis som du vill ha dem. Vilket tak och vilken typ av fasad vill du ha på ditt hus? Kanske vill du ändra i planlösningen eller lägga till ett extra sovrum? Priset beror också på vilka interiöra och exteriöra tillval du väljer.

Utan att veta mer om din tomt och hur tankarna går kring framtidens hem är det därför svårt att ge ett rättvisande svar på frågan ”Vad kostar ett Ramsås?” eller ”Vad blir det för pris på ett Målerås?” Och ett rättvisande pris tycker vi är ett måste när man står inför livets största ekonomiska beslut!

Boka ett kostnadsfritt möte!

Vi föreslår därför ett första möte med någon av våra kunniga säljare runt om i landet. Då kan vi diskutera alla aspekter av att bygga hus, räta ut många frågetecken och dessutom ge dig en prisuppskattning utifrån dina förutsättningar. Ett första möte kostar dig inget och du förbinder dig inte till något ytterligare, men det gör resan mot husdrömmen lite enklare.

Bygg Online – priset direkt på skärmen

Ett snabbt och exakt pris hittar du i verktyget Bygg Online. Dock inte på alla våra kataloghus men väl på våra femton pakethusmodeller som har val och tillval förpackade i färdiga paket. Välj hus, panel, takpannor, köksinredning osv, och se priset direkt på skärmen – inklusive totalentreprenad!