Espås

Postmodern arkitektur med spännande ljusinsläpp

Flera små kvadratiska fönster släpper in ljus och ger sikt åt alla håll i detta tidstypiska, postmodernistiska hus. Tack vare sin korsplan med öppna ytor där mittdelen har rest tak, känns huset luftigt och inbjudande. Huset har en separat föräldradel med egen utgång till trädgården och ett angränsande badrum. I anslutning till entrén finns klädkammare och klädvårdsrum. Vardagsrummet har stora fönster och två pardörrar ut mot trädgården. Köket är öppet mot både entré och vardagsrum, matplatsen vetter mot entrésidan. I andra delen av huset ryms barndelen med tre mindre sovrum, ett gemensamt allrum och toalett med dusch.

50.000 kr i energirabatt!

Just nu får du som väljer till solceller 50.000 kr i energirabatt till solceller. Läs mer om erbjudandet här!

Fakta

Planlösning
1-plan
Byggyta
171.6 kvm
Boyta total
149.8 kvm
Antal rum
5 (varav 4 sovrum)
Stil
Inbyggd omtanke
Arkitekt
SAR/MSA Johan Danielsson

Planritningar

Entréplan

Roterbar modell

Fasader

Foton