Hovås

Klassiskt vinkelhus med dubbel våningshöjd

Ståtliga villan Hovås har en generös huvuddel där vardagsrummet och det öppna köket med barlösning är placerat. Här ligger också föräldrasovrummet med stora fönster mot trädgården, utgång till en egen taktäckt terrass, en egen klädkammare samt en toalett med dusch. Det härliga vardagsrummet har en fantastisk rymd med sin dubbla takhöjd och ett dagsljus utöver det vanliga. Stora glaspartier släpper in dagsljuset djupt in i huset och förstärker den ljusa och luftiga känslan. Vinkeldelen rymmer två sovrum med klädkammare, allrum, badrum och klädvårdsrum med utgång till trädgården. Husets vind har fönster, full våningshöjd och går att inreda vid behov.

Fakta

Planlösning
1-plan
Byggyta
200.3 kvm
Boyta total
145.4 kvm
Antal rum
5 (varav 3 sovrum)
Stil
Inbyggd omtanke
Arkitekt
SAR/MSA Johan Danielsson

Planritningar

Entréplan

Roterbar modell

Fasader

Alla bilder