OM OSS

Vårt mål är att förverkliga din husdröm

Vår målsättning är att förverkliga din husdröm och vi bygger ditt hus med stolthet. Vår filosofi och våra höga krav på oss själva har gjort att vi idag är en av Sveriges ledande hustillverkare.

Mer än bara tak över huvudet

Vi har alltid byggt hus som ger mycket mer än tak över huvudet, och är stolta över att vi är kända för våra personliga arkitektritade hus med en kvalitet utöver det vanliga.

Vår filosofi är att ett nytt hus blir en del av helheten tillsammans med andra delar som miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt familjen som bor där. Ett bra hus ska tåla alla lägen i livet och att trivas hemma är bland det viktigaste som finns.

Att köpa och bygga hus tillhör de största projekten man gör i livet. Besluten man gör påverkar familjens hela liv. Du väljer platsen där dina barn ska växa upp och kanske även där du ska bo när de flyttar hemifrån. Dessutom är det förmodligen en av ditt livs största ekonomiska investeringar. Därför är det extra viktigt att du som kund känner dig trygg med oss.

Inbyggd omtanke

Inbyggd inbyggd omtanke innebär att vi ställer stora krav på ditt framtida hus. Det ska ha genomtänkt arkitektur och en god konstruktion. Ljusinsläpp som följer dagsljusets vandring. Planritningar som passar vardagslivets behov. Det ska ge möjlighet till personliga anpassningar för just din familj.

Och betyda kvalitet in i minsta detalj.

Arkitektur

Våra hus är skapade lika mycket utifrån arkitektoniska teorier som efter alla kunder vi möter. När vi träffas delar vi gärna med oss av vår kunskap, tillsammans diskuterar vi ditt nya hem och kommer fram till vad som blir bäst för din familj. Vi hjälper dig också tänka på detaljerna som ökar trivseln i ditt nya hus.

Hållbarhet

Vi på Götenehus låter FN:s globala Agenda 2030 löpa som en röd tråd genom vårt hållbarhetsarbete.

Det innebär att synsättet genomsyrar vår verksamhet från det lilla till det stora och fungerar som drivkraft också inom vårt utvecklings- och innovationsarbete.

Vår historia

Vår historia sträcker sig över 90 år tillbaka i tiden och vi har under åren utvecklats till en av Sveriges ledande hustillverkare. Vi har alltid byggt hus som ger mer än bara tak över huvudet, och känner oss stolta över att vi har lyckats göra oss kända för våra personliga arkitektritade hus, med en kvalitet utöver det vanliga.

Jobba hos oss

För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utvecklas med oss, men lika viktigt är att vi är attraktiva för nya kompetenser. Här presenterar vi de jobb som finns lediga just nu.

En del av Götenehus Group AB

Götenehus Group är en etablerad aktör med en unik position på den svenska fastighets- och bostadsmarknaden där koncernen bedriver fastighetsutveckling, bostadsutveckling och småhusverksamhet. Verksamheten bedrivs under varumärkena Forshem Fastigheter, Trähusstaden och Götenehus. 

Läs mer i länken nedan.