Vik

Norra Äppelrosvägen 7

Tomt i Vik, Simrishamn

Vackra Österlen kännetecknas av ett naturskönt kustområde med milslånga sandstränder, pittoreska fiskebyar och böljande äppellundar. I Vik, 10 km norr om Simrishamn finns nu en fantastisk hörntomt om 1100 kvm till salu för byggnation av valfritt Götenehus. Här får du ett boende med semesterkänsla och utsikt över det vackra skånska landskapets öppna fält. På tomten finns anslutningar till vatten, el och fibernät.

Vik är känt för sitt charmiga gamla fiskeläge och för sin genuina bebyggelse. För golfspelaren finns golfbanorna Djupadal och Lilla Vik alldeles intill, samt restauranger och konferensanläggning. Närmaste skolan är Sofiaskolan i Rörum på bara 2 kilometers avstånd. Service och affärer finns i Kivik och Simrishamn. Bara några minuters härlig cykeltur tar dig till den flera kilometer långa, vita sandstranden. I omgivningarna finns också Gyllebo rekreationsområde, Stenshuvuds nationalpark och Sträntemölla naturreservat. Här är det enkelt att koppla av.

Med bil tar du dig enkelt ut till väg 9 och till vidare destination. En Pågatågstation finns i Simrishamn. På kort gångavstånd har du bra bussförbindelse till Simrishamn och Kristianstad. Det finns också en cykelbana som följer väg 9 mellan Rörum och Simrishamn.

VA och fiberanslutning ingår i priset.

Intresserad? Kontakta oss för mer information!

Fakta

Antal objekt
1
Adress
Norra Äppelrosvägen 7, Vik Simrishamn

Försäljning pågår

Tomter

Nr Tomtyta Tomtpris Status
1 1 100 kvm 795 000 kr Till salu

Här bygger vi Vik

Alla bilder

Kontakta oss