VÅRA HUS

Sidobyggnader – garage, carport, flyglar och annex

Tilltalande estetik är inte bara synonymt med våra hus. Vi anser att även garage, carport, flygelbyggnader och annex ska ha en form som harmonierar väl med husets arkitektur och färgsättning, vilket även förhöjer husets helhetsintryck. Observera att dessa sidobyggnader enbart säljs som tillval till ditt Götenehus.

Garage och carport

Behov och användningsområden skiljer sig relativt mycket åt från kund till kund när det gäller garage och carport. Alla garage och carportar går att få i olika storlekar och med olika taktyper för att de ska matcha vårt breda utbud av husmodeller.

Fundera gärna på en passande lösning och placering samtidigt som du planerar ditt nya hus. Det kan till exempel vara smidigt att koppla samman garaget och huset med en mur, eller att förlägga det utmed tomtens gräns. Eller varför inte bygga ihop hus och garage så att du kan bära in matkassarna till köket utan att bli blöt när det regnar?

Garage och carport kan bara köpas som tillval till ditt Götenehus. Läs mer om vårt standard- och tillvalsutbud nedan.

Flygelbyggnader

Vill du skapa en genuin, traditionell herrgårdsmiljö kan du med fördel komplettera ditt hus med en eller flera flygelbyggnader. Kanske har du behov av ett gästhus, ateljé, hemmakontor eller musikstudio?

Flyglarna blir en vacker inramning och ger dig möjlighet att skapa en personlig förgård med växter, belysning och stenpartier som ytterligare förhöjer intrycket av ett genomtänkt och vackert herrgårdshus.

Flygelbyggnader kan bara köpas som tillval till ditt Götenehus. Läs mer om vårt standard- och tillvalsutbud nedan.

Ett annex till ditt fritidshus

Alla fritidshus kan kompletteras med en annexbyggnad som ger dig flera extra sovplatser för familj och vänner.

Genom att placera huskropparna rätt i förhållande till varandra kan du skapa fina, skyddade uteplatser i flera väderstreck. Sätter du tak eller kanske en fin pergola mellan husen så får du skydd för både sol och regn och en perfekt plats för uteköket.

Med ett annex är det enkelt att låta middagsgästerna stanna några nätter extra!

Annexbyggnader kan bara köpas som tillval till ditt Götenehus. Läs mer om vårt standard- och tillvalsutbud nedan.