HUSSERIER

Vilken husserie passar dig?

Vi har ett stort utbud av husmodeller med allt från klassiska hus som tar tillvara på våra traditioner till moderna hus med kubistisk och minimalistisk arkitektur. Vilken husserie passar dig?

Inbyggd omtanke

Skräddarsytt hem efter din livsstil

Tycker du om klassisk stil, modern stil eller mer lantlig stil? I vår huvudkatalog ”Inbyggd omtanke” hittar du ett brett utbud av husmodeller för alla smaker och stilar i både 1-plans-, 1,5-plans-, 2-plans- och sluttningshus. Våra arkitekter har ritat bostäder för alla tomter och förutsättningar.

Kika runt och bli inspirerad!

Pakethus

15 utvalda hem, snabbt smidigt och prisvärt

Att bygga ett pakethus passar dig som har fullt upp i vardagslivet och inte kan eller vill lägga tid på att engagera dig in i minsta detalj i byggandet av ditt nya hus. Det passar även dig som vill hålla nere kostnaderna, men ändå vill ha ett kvalitetshus från Götenehus. 

Det som skiljer pakethusen från våra övriga hus är att vi har fokuserat på att husköpet ska vara snabbt, smidigt och prisvärt. Därför har vi tagit fram ett väl genomtänkt sortiment av val och tillval som gör processen att bygga hus mycket enklare för dig.

Herrgård

Tidlösa hem med förnuft och känsla

Vår nya herrgårdsserie hämtar inspiration ur den romantiska och traditionella arkitektur som så många tycker om. Husen har klassiska proportioner med tidstypiska detaljer som sätter den rätta prägeln på ditt boende både utvändigt och invändigt.

Med en eller flera flygelbyggnader kan du sedan skapa en personlig förgård där växter, belysning och stenpartier ytterligare förhöjer intrycket av ett genomtänkt och vackert herrgårdshus!

Origo

Ger liv åt minimalismen

Den moderna kubismen i vår husserie Origo är inspirerad av 20- och 30-talets modernism och funktionalism. Arkitekturen sticker ut, är intressant, sparsmakad och strikt, med rena ytor och räta linjer. Alla husen i Origoserien är utformade för att passa vardagslivet för familjer och även fungera utmärkt när det är dags för fest och besök av goda vänner.

Genomtänkta detaljer och öppna planlösningar präglar serien. De gemensamma ytorna är luftiga och inbjudande, samtidigt som husens sovrum är placerade så att de ger avskildhet och lugn.

Subline

Form och flexibilitet i varje rum

Subline är ett spännande huskoncept för dig som vill vara med och utforma ditt eget hus. Huset är utformat för vardagslivet, skalbart och en upplevelse i arkitektur när det gäller flödande ljus, öppna ytor och härlig rumskänsla.

Arkitekturen bakom Subline påminner om barndomens byggklossar, med huskroppar som du själv kan kombinera på tusentals sätt och anpassa efter dina behov. När din fantasi fått utlopp tar vi över och levererar ett boende i toppklass – som vi alltid gör.

Fritidshus

En plats för livets bästa dagar

Frukost i morgonsolen på förstukvisten? Mys framför brasan med familj och vänner? En gungande hängmatta mellan susande björkar? Eller nära naturen i storstugan?

Bilden av hur vi vill tillbringa våra lediga dagar ser olika ut, men ofta har vi liknande behov kring själva boendet. Våra fritidshus skapar förutsättningar för just dina drömmar att slå in.

Att få bygga ditt nya hem är ett förtroende