Fritidshus för livets bästa dagar

Frukost i morgonsolen på förstukvisten? Mys framför brasan med familj och vänner? En gungande hängmatta mellan susande björkar? Eller nära naturen i storstugan? Bilden av hur vi vill tillbringa våra lediga dagar ser olika ut, men ofta har vi liknande behov kring själva boendet. Våra fritidshus skapar förutsättningar för just dina drömmar att slå in.

Förverkliga din dröm om ett fritidshus

Kanske har du länge funderat över hur ditt fritidshus ska se ut, eller så har tankearbetet just börjat. Här får du inspiration och praktisk hjälp på vägen. Våra arkitekter har utvecklat husmodeller som ska stämma överens med och överträffa dina önskningar kring ditt fritidsboende – från antal sovrum och bostadsyta till om det ska finnas sovloft eller kanske ett arbetsrum. Vi läger stor vikt vid planering av flödet mellan rummen och de gemensamma sällskapsutrymmena, eftersom vi vet hur stor betydelse det har för totalupplevelse av huset.

Vi vet att många vill kunna lägga till ytterligare sovplatser med flexibla loftutrymmen eller i friliggande annexbyggnader på tomten. Placerar man dessa i anslutning till själva fritidshuset kan man skapa fina skyddade uteplatser mellan huskropparna.

En plats för dina lediga stunder

Att köpa och bygga ett fritidshus är ett livsstilsval och ett stort projekt. Du väljer platsen där din familj ska kunna andas ut och bara vara tillsammans, umgås med vänner, ägna er åt fritidsaktiviteter och njuta av naturen och husets bekvämligheter. Dessutom är ett fritidshus en satsning för framtiden och en ekonomisk investering. Det här är aspekter vi på Götenehus har stor respekt och förståelse för och därför lovar vi inbyggd omtanke i alla led i processen till ditt nya fritidshus.

Ny katalog med 18 fritidshus – beställ idag!

Beställ ditt exemplar av vår nya katalog redan idag. Vilken husmodell blir din favorit?