Inbyggd omtanke

Arkitektur att längta hem till

I vår huvudkatalog ”Inbygg omtanke” presenterar vi 37 arkitektritade husmodeller som sträcker sig från den vackra klassiska arkitekturen som så många älskar till det mest moderna du kan hitta på marknaden.

Alla våra hus är arkitektritade och anpassade för att fungera i varierande omgivningar, oavsett du vill att ditt hus ska sticka ut eller smälta in.

Vi utvecklar ständigt våra hus utifrån de kunder vi möter och nya rön vi tar till oss. Form och funktion anpassas efter hur vi vill leva våra liv och hur rummen fungerar i förhållande till varandra.

Ändra planlösningen som du vill ha den

Bakom alla planlösningar finns mycket tankekraft och lång erfarenhet. Vi har tänkt på alla detaljer åt dig – från konstruktion och placering av fönster som släpper in rätt ljus på rätt plats till hur rummen placeras för att vardagslivet ska bli så smidigt som möjligt.

Hittar du ett hus i vårt sortiment som du tycker om, men vill göra några ändringar för att det ska bli perfekt? Kom till oss så visar vi hur vi kan lösa det utifrån både praktiska och tekniska förutsättningar. Vi kan även tipsa om enkla ändringar som optimerar huset för just din unika tomt. Läs mer om hur du kan anpassa ditt hus här.

Att få bygga ditt nya hem är ett förtroende

Vi bygger hus som är gjorda att leva i tillsammans med familj och vänner. Det gör vi med omsorg om det genuina, med ansvar för detaljerna och med erfarenhet från generationer. Vi är lyhörda för dina förväntningar och tankar så att vi tillsammans skapar ett boende som fungerar för just din familj.

Ett hus för varje dag i livet!

 

Skräddarsytt hem efter din livsstil

HUSEN I HUVUDKATALOGEN

VI BYGGDE ETT MÅLERÅS

Verkligheten blev bättre än visionen

Det var känslan av att bo i ett stenhus som Katarina och Christer ville åt. Istället slutade det med en röd trävilla – något som passade platsen mycket bättre.

Läs hela artikeln