Pakethus

15 utvalda hem, snabbt, smidigt och prisvärt

Att bygga ett pakethus passar dig som har fullt upp i vardagslivet och inte kan eller vill lägga tid på att engagera dig in i minsta detalj i byggandet av ditt nya hus. Det passar även dig som vill hålla nere kostnaderna, men ändå vill ha ett kvalitetshus från Götenehus. Det som skiljer pakethusen från våra övriga hus är att vi har fokuserat på att husköpet ska vara snabbt, smidigt och prisvärt. Därför har vi tagit fram ett väl genomtänkt sortiment av val och tillval som gör processen att bygga hus mycket enklare för dig.

Arkitektritade pakethus med hög standard

Konceptet pakethus består av en serie utvalda populära husmodeller där våra arkitekter redan i förväg har gjort de flesta valen åt dig. Husen är väl genomarbetade, både när det gäller planlösningar och materialval, och håller alltid den höga standard som vi på Götenehus är kända för.

Ett enkelt sätt att bygga hus

Många års erfarenhet av att bygga hus tillsammans med våra kunder har gett oss bra erfarenhet av vilka kulörer och material som är populärast. Därför har vi kunnat ta fram ett väl genomtänkt sortiment av val och tillval som gör processen att bygga hus mycket smidigare för dig. Samtidigt ger du ditt hus din personliga prägel med ett uttryck och utseende som passar din familj och livsstil.

Börja bygga digitalt!

Med vårt verktyg Bygg Online kan du börja bygga ditt pakethus direkt. Bestäm exteriören på ditt hus, gör olika val av till exempel fasad, färg på takpannor, utrustning i kök, bad och vardagsrum etc. och skaffa dig en god bild av hur ditt framtida hus kan se ut. Samtidigt får du snabbt och enkelt pris på vad huset med dina val och eventuella tillval kostar – inklusive totalentreprenad!

Börja bygg ditt hus idag!