Subline

Form och flexibilitet i varje rum

Subline är ett spännande huskoncept för dig som vill vara med och utforma ditt eget hus. Huset är utformat för vardagslivet, skalbart och en upplevelse i arkitektur när det gäller flödande ljus, öppna ytor och härlig rumskänsla. Arkitekturen bakom Subline påminner om barndomens byggklossar, med huskroppar som du själv kan kombinera på tusentals sätt och anpassa efter dina behov. När din fantasi fått utlopp tar vi över och levererar ett boende i toppklass – som vi alltid gör.

En spännande design

Tanken med Subline är ett skalbart hus som tål vardagslivet men ändå är en upplevelse arkitektoniskt när det gäller ljusflöde, öppna ytor och spännande rumskänsla.

Eftersom konceptet Subline har så unik design och arkitektur så är det också mönsterskyddat inom EU via Kontoret för harmonisering i den inre marknaden. Subline är formgivet av arkitekt SAR/MSA Johan Danielsson, Götenehus.

Subline på din tomt

Tack vare sitt upplägg med olika flyttbara ”husklossar” så går Subline smidigt att anpassa efter olika tomttyper. Du kan flytta funktioner och rum efter dina behov och efter tomtens förutsättningar. Hamnade inte entrédörren som du tänkt dig? Då har vi ett knep till: just den blå klossen, med entré och tvätt, går att spegelvända. Det innebär att vardagsrummet hamnar på motsatt sida om entrén. Perfekt om man vill ha entré mot norr och vardagsrum mot söder.

Visningshus i Göteborg

Subline kombination 2 finns som visningshus på Husknuten i Västra Frölunda. Kom och upplev känslan i ett Götenehus på riktigt! Info och öppettider hittar du här.

Virtuell visning

Du kan även göra ett virtuellt besök i Subline kombination 2. Klicka här för att komma dit!

Varianter på exteriörer

  • Subline Baldakin Trä
    Subline är i sitt grundutförande ett baldakinhus vilket innebär att vi låtit taket och väggen bilda ett uthäng vid gavlarna. Resultatet ger ett modernt uttryck, gavlarna får ett bättre skydd och interiören får ökad rumskänsla.
  • Subline Baldakin Puts
    Subline finns även i utförande med en kombination av puts och träpanel. Uttrycket blir ännu renare, modernare och mer exklusivt.
  • Subline Trä Bas
    För dig som gillar Sublines planlösningar men som söker ett ännu mer klassiskt alternativ finns Subline Trä Bas. Huset har traditionella gavlar och annan fönstersättning i gaveln. Invändigt har ryggåstaket ersatts av ett plant innertak.