BOKA ETT MÖTE

Vi hjälper dig hela vägen!

Vår erfarenhet är att ju tidigare man kommer i kontakt med oss när man går i husbyggartankar, desto bättre blir slutresultatet. Vi har jobbar med hus varenda dag och har samlat på oss en unik kompetens som du själv ofta saknar. En vanlig familj bygger kanske hus bara en gång i livet. Då är det omöjligt att ha koll på allt direkt.

Ett första möte kostar ingenting

Tveka inte att kontakta oss och boka ett möte tidigt i processen, även om det bara gäller att spåna idéer. Se det som ett tillfälle att få hjälp och som en trygghet i husbyggardjungeln. Ett första möte är helt förutsättningslöst, ställer inga krav på dig och vi tar inte betalt för det. Detsamma gäller offerter och produktionskostandskalkyl – det kostar inget men kan spara mycket pengar och besvär i längden.

Våra säljare har en enorm erfarenhet och kunskap när det gäller att bygga hus. Vi tittar på de behov du har och löser dem på bästa sätt, hjälper till med att söka bygglov osv. Tillsammans diskuterar vi de idéer och önskemål du har, även om du precis bara börjat fundera på att bygga ett nytt hus!