INBYGGD OMTANKE

Vår filosofi

Inbyggd omtanke innebär att vi ställer stora krav på ditt framtida hus. Det ska ha genomtänkt arkitektur och en god konstruktion. Ljusinsläpp som följer dagsljusets vandring. Planritningar som passar vardagslivets behov. Det ska ge möjlighet till personliga anpassningar för just din familj. Och betyda kvalitet in i minsta detalj.

Inbyggd omtanke

Inbyggd omtanke innebär även en optimerad energiförbrukning från start. En trygg guidning genom hela byggprocessen. Och garantier och försäkringar som ger trygghet. För oss är inbyggd omtanke allt detta, men det är också det personliga engagemanget i våra kunders projekt och synen på vad ett Götenehus är och står för.

Ett hus för varje dag i livet

Vi bygger hus som är gjorda att leva i tillsammans med familj och vänner. Det gör vi med omsorg om det genuina, med ansvar för detaljerna och med erfarenhet från generationer. Vi är lyhörda för dina behov så att vi skapar ett boende som fungerar för just din familj.

Hur vill ni umgås med vänner och familj? Hur ska flödet i huset gå? Vilka rum ska ligga tillsammans och hur kommer de att användas?

När vi diskuterar er husdröm måste vi sätta oss in i hur ni kommer att leva ert liv – både idag och i framtiden. Däri ligger en stor del av vårt kunnande och vi kallar det inbyggd omtanke.