Aranäs

Herrgårdsvilla i sekelskiftesstil

Säteritak, symmetriska fönster och pilastrar i fasaden ger detta hus dess karaktär. Takhöjden på 2,70 meter och de dekorativa höga fönstren ger en ljus och vacker innemiljö. Från pardörren i entrén nås hallen med separat kapprum och en toalett med dusch. Två sovrum och ett sovrum/arbetsrum med gemensamt allrum finns i ungdomsdelen av huset. I föräldradelen ligger ett stort mastersovrum med klädkammare och en toalett med dusch. Mitt i huset finns sällskapsutrymmena med det luftiga vardagsrummet inklusive matsalsdel och en bistrobar mot köket. Från vardagsrummet leder en pardörr till trädgården. Husets klädvårdsrum nås från köket och via groventrén från trädgården.

50.000 kr i energirabatt!

Just nu får du som väljer till solceller 50.000 kr i energirabatt till solceller. Läs mer om erbjudandet här!

Fakta

Planlösning
1-plan
Byggyta
168.7 kvm
Boyta total
150.5 kvm
Antal rum
6 (varav 4 sovrum)
Stil
Herrgårdshus
Arkitekt
SAR/MSA Johan Danielsson, Ronny Reutefors

Planritningar

Entréplan
Entréplan spegelvänd

Roterbar modell

Fasader