Björkås

Vinkelhus med öppna sällskapsutrymmen och privata rum

Ett snyggt och praktiskt enplanshus i vinkel uppdelat i öppna sällskapsutrymmen och en mer privat del. De gemensamma sällskapsdelarna består av ett kök med köksö och matplats och ett stort öppet vardagsrum med hörnfönster och dörrar ut i trädgården. Ryggåstaket och de stora fönstren ger en känsla av rymd och släpper in dagsljuset. I de mer privata delarna ryms en föräldradel med stort sovrum, klädkammare, arbetsrum och badrum. Barn-/ungdomsdelen är separerad och placerad mot entrésidan. Här ligger även klädvårdsrummet med egen ingång via groventrén.

Fakta

Planlösning
1-plan
Byggyta
188.0 kvm
Boyta total
155.9 kvm
Antal rum
6 (varav 3 sovrum)
Stil
Inbyggd omtanke
Arkitekt
SAR/MSA Johan Danielsson

Planritningar

Entréplan

Roterbar modell

Fasader

Alla bilder