ARKITEKTUR

Ett hem för varje dag i livet

Ett Götenehus är alltid rationellt byggt samtidigt som det finns en arkitektonisk tanke bakom varje detalj. Allt för att skapa en helhet som fungerar i vardagen. I våra ögon är det så man skapar ett hem.

Vi har utvecklat våra husmodeller lika mycket utifrån arkitektoniska teorier som efter kunderna vi möter. Genom åren har vi samlat på oss kunskap som vi gärna delar med oss av när vi ses.

Bakom alla våra planlösningar finns mycket tankekraft och lång erfarenhet. Vi hjälper dig att tänka på detaljerna som ökar trivseln i ditt hus.

Planera huset efter ljuset

En omtyckt lösning är att placera huset så att du får morgonsol på husets entrésida och kvällssol i vardagsrummet på huset baksida. Eller så att du får svala sovrum dit solen inte nått de sista timmarna före läggdags.

Våra hus planeras med ljuset som grundpelare. Vi vet varför vi placerar fönstren som vi gör, och när du bor i ditt Götenehus kommer du också uppleva den härliga kvalitet dagsljuset ger i vardagen.

– Dagsljus är helt gratis och bara finns, samtidigt som det förändras varje dag och med de olika tiderna på dygnet. Ljus påverkar oss människor på så många olika sätt, varför det är otroligt spännande att jobba med, säger vår arkitekt Johan Danielsson.