BYGGA HUS

Varför välja Götenehus?

Vi vet att något av det svåraste med att bygga hus är att jämföra priser. Vad som ingår och tillkommer både när det gäller konstruktion, material och tjänster varierar en hel del mellan olika husleverantörer. Hos oss ingår allt du behöver som standard utan att det kostar något extra. Jämför oss gärna med andra!

Vår standard är andras tillval

Vårt erbjudande till dig är komplett, från första pennstrecket till inflyttning. Det gör att du i slutändan vinner på att anlita oss, och att du hela tiden vet vad huset kommer att kosta. Vill du sedan göra personliga tillval så att huset blir precis som du har tänkt dig så kan du självklart göra det!

Hus ritade av professionella arkitekter

Ett Götenehus är alltid omsorgsfullt ritat av våra egna arkitekter som noggrant tänkt igenom varje detalj. Bakom varje planlösning finns en lång erfarenhet och stort kunnande. Hur vi till exempel placerar fönstren i ditt hus är ingen slump, utan det finns både en funktion och upplevelse bakom allt vi gör. Vi kallar det för inbyggd omtanke.

En av marknadens mest kompletta totalentreprenader

Med vår totalentreprenad skriver du ett enda kontrakt med oss och sedan tar vi ansvar för hela byggnationen. Du får en egen projektledare som ansvarar för hela byggnationen, så att du kan koncentrera dig på de roliga bitarna – som att välja inredning, material och färger.

Tydlig prisbild

Du har hela tiden full kontroll på vad huset kommer att kosta.

Rejäla och stabila väggar

Vår smart konstruerade tvåskikts yttervägg med genomtänkta detaljlösningar bidrar till en mycket låg energiförbrukning i ditt Götenehus. Med både spån- och gipsskiva på innerväggarna behöver du aldrig fundera på var du kan hänga en tavla eller sätta upp en hylla – våra väggar håller för det! Samtidigt bidrar stabila väggar till en behaglig ljudkomfort i din hemmiljö. 

Pålitligt yttertak

Taket på ett Götenehus består av 20 mm råspont med papp, strö, tegelläkt och s.k. rillad yta som gör att ev. mögel får mycket svårare att bita sig fast.  

Fabriksmålad ytterväggspanel

Ytterväggspanelen grundmålas innan den spikas på väggarna vilket betyder att även ytor som är svåråtkomliga när huset står klart får ett skydd från början. Även ytterväggspanelen rillas så att mögelsporer får svårare att fästa.

Välkända underleverantörer

Vi tummar inte på kvalitén på material och utrustning i ditt hus utan väljer alltid välkända leverantörer med hög kvalitet. Det är både ekonomiskt och hållbart i det långa loppet.

Golvvärme i båda våningsplanen

Är du varm om fötterna kan du ha lägre temperatur på termostaterna och ändå ha en god värmekomfort i ditt hem. Den extra golvskivan som krävs för golvvärme bidrar även till att dämpa stegljud så att golven blir ännu tystare. Dessutom kan du möblera fritt utan att ta hänsyn till radiatorer. 

Fullt utrustat kök och badrum

Ditt kök är fullt utrustat med dämpade köksluckor i kontinentalhöjd, skåp med fullutdragslådor, handtag och LED-belysning. Till badrummet ingår kommod, med spegel, duschvägg och duschset, wc-stol och ev. badkar där ritning så visar.

Massiva innerdörrar

Stabila dörrar med tätningslister ger dig en behaglig ljudkomfort.

Innertak och väggar

Släta innertak av spacklad och målad gips samt slätmålade väggar med listverk som platsmålas vid totalentreprenad ger ett snyggt och genomarbetat intryck.

Energisnåla aluminiumfönster

Med aluminium på utsidan behöver du inte tänka på att underhålla fönstren. Det effektiva energiglaset släpper ut minimalt med energi och bidrar till den låga energiförbrukningen.

Vi tål att jämföras!

Att jämföra husleverantörer är svårt, det vet vi. För att underlätta för dig har vi sammanställt en lista från stort till smått som pekar på fördelarna med att bygga ett Götenehus.

Jämför oss gärna med andra leverantörer!