Sandvik

Pampigt kolonialhus med två balkonger

Sandvik har en stilren fasad med valmat tak och stora glasytor. Från den skyddade entrén på sidan av huset når man ett stort allrum med fönster mot framsidan. Här finns också tre sovrum, klädvårdsrum, wc/dusch och klädkammare. Övre plan har välkomnande sällskapsytor med ett stort vinkelkök med köksö och öppen planlösning till vardagsrummet. Det ljusa vardagsrummet har härlig rymd med fönster åt tre håll och fin utblick. På var sida om vardagsrummet ligger de skyddade balkongerna. På övervåningen finns även ett föräldrasovrum med pardörrar till trädgården.

50.000 kr i energirabatt!

Just nu får du som väljer till solceller 50.000 kr i energirabatt till solceller. Läs mer om erbjudandet här!

Fakta

Planlösning
Sluttningshus
Byggyta
108 kvm
Boyta total
157.8 kvm
Antal rum
6 (varav 4 sovrum)
Stil
Inbyggd omtanke
Arkitekt
Ronny Reutefors

Planritningar

Entréplan
Överplan
Entréplan spegelvänd
Överplan spegelvänd

Roterbar modell

Fasader