Stenås

Traditionellt vinkelhus i skånsk stil

En vacker entré med dubbeldörrar leder in till hallen med rymligt kapprum. Den öppna planlösningen med stora fönsterpartier ger inbjudande sällskapsutrymmen. I det ljusa köket är spisen placerad på köksön vilket ger trevlig kontakt med matplatsen. Från matplatsen tar man sig ut till en terrass under tak, via en glasad dubbeldörr. Vardagsrummet är utformat med ett ryggåstak och ett vackert fönsterparti. Föräldrasovrummet har separat toalett med dusch och egen klädkammare. De två mindre sovrummen har tillgång till ett avskilt allrum. Klädvårdsrummet ligger i anslutning till köket, och nås även utifrån via groventrén.

50.000 kr i energirabatt!

Just nu får du som väljer till solceller 50.000 kr i energirabatt till solceller. Läs mer om erbjudandet här!

Fakta

Planlösning
1-plan
Byggyta
174.7 kvm
Boyta total
145.4 kvm
Antal rum
5 (varav 3 sovrum)
Stil
Inbyggd omtanke
Arkitekt
SAR/MSA Johan Danielsson

Planritningar

Entréplan

Roterbar modell

Fasader

Inspiration

Inspireras av foton på färdigbyggda Stenås

Tagga dina bilder med @gotenehus och #MittGötenehus så kan du bli utvald att visas i våra inspirationsflöden.